Medewerkers

Sander Meijnen 500600

In 2004 ben ik afgestuurd aan het AMC in Amsterdam. Ik heb een jaar kindergeneeskunde gedaan en jarenlang op de spoedeisende hulp in verschillende ziekenhuizen gewerkt waarvan 2 jaar in het OLVG Oost. Uiteindelijk ben ik de huisartsenopleiding gaan doen. Sinds 2012 ben ik werkzaam als huisarts en heb jaren lang waargenomen op verschillende praktijken om uiteindelijk de praktijk in de Pijp over te nemen.
Ik zou mezelf omschrijven als pragmatisch arts die de verantwoordelijkheid en regie zoveel mogelijk bij de patient laat en stuurt waar het nodig of gewenst is.

Sander Meijnen BIG: 49062795901

Huisarts
Rogier Holtz praktijkhouder500600

Beste en lieve patiënten van de FH60.

In 2012 begon ik als huisarts op de Frans Halsstraat. Nu na 8 jaar neem ik afscheid van de praktijk om meer aandacht te hebben voor mijn andere werkzaamheden in mijn kliniek en meer tijd te spenderen met mijn gezin. Ik ga het werken als uw arts zeker missen maar met heel veel vertrouwen laat ik de Frans Halsstraat achter aan dokter Sander Meijnen en wens ik het beste toe en dank voor uw vertrouwen en de samenwerking de afgelopen jaren
Rogier Holtz

Rogier Holtz

Huisarts
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button